Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Comertul online ii ajuta pe cei ce se pregatesc sa-si mareasca familia

Cu o ascensiune puternica in ultimii ani, comertul electronic a devenit o solutie luata in calcul de tot mai multi romani. Daca unii ajung sa comande pe internet doar ocazional, atunci cand gasesc o oferta cu totul speciala ori atunci cand isi doresc ceva ce nu pot gasi usor in comertul clasic, pentru altii e-commerce-ul a devenit rutina, lansand frecvent comenzi pentru fel de fel de produse si servicii.

Una dintre ramurile cele mai dezvoltate in comertul online este cea legata de jucarii si produse pentru copii. Astfel, familiile care asteapta un copil pot sa scape de grija cumparaturilor de specialitate, gasind usor pe internet tot ce este necesar in acest context.

De la pregatirea camerei copilului si pana la primele obiecte necesare pentru confortul mamei si copilului, o mare varietate de produse poate fi gasita pe internet. Indiferent de buget, se gasesc usor produse, de la scaun masa pentru bebe si pana la scaune auto de copii, de la biberoane si pana la patutul pentru copil, in diverse variante.

Se evita astfel timpul irosit prin magazinele clasice si se economisesc bani, caci pe internet preturile sunt in general mai mici. Viitorii parinti sau/si bunici pot studia cu atentie produsele necesare pentru copil, citind multe informatii utile si comparand usor toate variantele disponibile.

Pentru mobilitate, indiferent daca se prefera carucioare sport sau carucioare elegante, tot online se pot comanda produse de la cele mai cunoscute marci din domeniu. Spre deosebire de comertul offline, in comertul online exista un avantaj special pe care il are orice client: posibilitatea de returnare in maxim 10 zile (sau chiar mai mult, in functie de politica magazinului) a produselor care nu ofera satisfactia asteptata. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Dell
Microsoft
EBS
Fitel
ElectroFun.ro
Nvidia
HSUPA
Xeno
Gecad Net
Softtrade
My Vodafone
Moov
Handycam
Falcon Electronics
Vodafone
LLP Bucharest
Nokia
Dell
Crescendo
ClickNet
Nvidia GeForce
WiMax
Beltronics
Speed-Link
Quad SLI
Asus
AMD
SMART press
BenQ
Rack-Soft
N-Gage
Check Point
Romtelecom
Motorola
Orange
Cosmote
SimpliQ
Sony
Ortec
Star Real10
CartePremium
Microsoft
R&M
Razer
RomCard
Mio Technology
PCfun.ro
Konica Minolta
Whistler
Mac Pro
Nvidia
IDC
Roccat
Nvidia nForce
S&T
SonicWall
MCTI
MarketOnline
Windows
FunGift.ro
Asesoft
SimpliQ
Ewir
Check Point IPS
Cobra
Vostro