Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Comertul online ii ajuta pe cei ce se pregatesc sa-si mareasca familia

Cu o ascensiune puternica in ultimii ani, comertul electronic a devenit o solutie luata in calcul de tot mai multi romani. Daca unii ajung sa comande pe internet doar ocazional, atunci cand gasesc o oferta cu totul speciala ori atunci cand isi doresc ceva ce nu pot gasi usor in comertul clasic, pentru altii e-commerce-ul a devenit rutina, lansand frecvent comenzi pentru fel de fel de produse si servicii.

Una dintre ramurile cele mai dezvoltate in comertul online este cea legata de jucarii si produse pentru copii. Astfel, familiile care asteapta un copil pot sa scape de grija cumparaturilor de specialitate, gasind usor pe internet tot ce este necesar in acest context.

De la pregatirea camerei copilului si pana la primele obiecte necesare pentru confortul mamei si copilului, o mare varietate de produse poate fi gasita pe internet. Indiferent de buget, se gasesc usor produse, de la scaun masa pentru bebe si pana la scaune auto de copii, de la biberoane si pana la patutul pentru copil, in diverse variante.

Se evita astfel timpul irosit prin magazinele clasice si se economisesc bani, caci pe internet preturile sunt in general mai mici. Viitorii parinti sau/si bunici pot studia cu atentie produsele necesare pentru copil, citind multe informatii utile si comparand usor toate variantele disponibile.

Pentru mobilitate, indiferent daca se prefera carucioare sport sau carucioare elegante, tot online se pot comanda produse de la cele mai cunoscute marci din domeniu. Spre deosebire de comertul offline, in comertul online exista un avantaj special pe care il are orice client: posibilitatea de returnare in maxim 10 zile (sau chiar mai mult, in functie de politica magazinului) a produselor care nu ofera satisfactia asteptata. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Ewir
Microsoft
SonicWall
Cobra
Microsoft
Check Point
Fitel
Asus
Nvidia
WiMax
EBS
Motorola
Windows
Sony
Whistler
Mio Technology
Nvidia
Beltronics
SimpliQ
Konica Minolta
Handycam
Dell
Nokia
MCTI
Quad SLI
Xeno
BenQ
Speed-Link
Cosmote
Romtelecom
Vostro
N-Gage
Dell
SimpliQ
Razer
Vodafone
PCfun.ro
Moov
S&T
Nvidia nForce
SMART press
Rack-Soft
ClickNet
Gecad Net
Falcon Electronics
MarketOnline
Check Point IPS
Softtrade
Nvidia GeForce
IDC
Asesoft
RomCard
ElectroFun.ro
My Vodafone
Ortec
Star Real10
Roccat
LLP Bucharest
R&M
CartePremium
HSUPA
Orange
Crescendo
AMD
Mac Pro
FunGift.ro