Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Comertul electronic, pe intelesul tuturor: gasesti orice, platesti mai putin

Romanii sunt inca la coada Europei in clasamentul tarilor in functie de numarul de persoane care cumpara online. Totusi, comertul electronic din Romania a inregistrat o ascensiune puternica, iar asteptarile sunt pentru continuarea acestei tendinte pe termen scurt, mediu si lung.

Pe masura ce se obisnuiesc mai mult cu internetul, romanii isi muta online multe dintre activitatile preferate. Shoppingul online este la indemana, astfel incat intrarea in aceasta arie este una fireasca. Romanii care incearca primele dati cumparaturile online se obisnuiesc cu aceasta modalitate de shopping si revin pe internet pentru a-si cumpara alte produse.

Comertul electronic este in crestere puternica si pe segmentul B2B: tot mai multe companii, de la IMM-uri si pana la multinationale, isi cumpara diverse materiale sau servicii de pe internet, gasind mai rapid furnizori care sa le satisfaca cererea.

Fie ca doresti sa cumperi o plafoniera sau solutii de iluminat gradina, fie ca doresti imbracaminte, incaltaminte sau eventual o bicicleta ori un laptop, totul este la indemana pe internet. Un alt argument important este economia de bani: pe internet, cam totul este mai ieftin.

Astfel, poti sa iti permiti sa cumperi produse mai performante, platind asa cum ai face-o pentru produse inferioare in comertul traditional. Spre exemplu, poti sa alegi iluminat cu led in loc de becuri simple, o solutie mult mai buna.

Magazinele online s-au adaptat pentru a fi cat mai simplu de utilizat, chiar si pentru persoanele mai putin obisnuite cu internetul. Ascensiunea retelelor de socializare, a site-urilor de anunturi si mai ales ieftinirea laptopurilor, a tabletelor, a smartphone-urilor si a serviciilor de acces pe internet au ajutat enorm comertul online, care priveste in prezent cu mult optimism spre viitor. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Romtelecom
Microsoft
SMART press
Rack-Soft
AMD
Sony
ClickNet
Motorola
Nvidia
HSUPA
Cobra
Asus
Beltronics
Asesoft
Nvidia nForce
Vostro
Roccat
Moov
Dell
IDC
Microsoft
Ortec
Windows
FunGift.ro
Check Point
Whistler
Mac Pro
SonicWall
Ewir
Nvidia GeForce
MarketOnline
Star Real10
Nokia
Xeno
Razer
Vodafone
Dell
Konica Minolta
Check Point IPS
Falcon Electronics
Softtrade
Fitel
ElectroFun.ro
Quad SLI
SimpliQ
Gecad Net
Nvidia
Orange
N-Gage
Cosmote
My Vodafone
MCTI
CartePremium
RomCard
BenQ
SimpliQ
Handycam
Crescendo
LLP Bucharest
PCfun.ro
S&T
Mio Technology
WiMax
EBS
Speed-Link
R&M