Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Comertul electronic, pe intelesul tuturor: gasesti orice, platesti mai putin

Romanii sunt inca la coada Europei in clasamentul tarilor in functie de numarul de persoane care cumpara online. Totusi, comertul electronic din Romania a inregistrat o ascensiune puternica, iar asteptarile sunt pentru continuarea acestei tendinte pe termen scurt, mediu si lung.

Pe masura ce se obisnuiesc mai mult cu internetul, romanii isi muta online multe dintre activitatile preferate. Shoppingul online este la indemana, astfel incat intrarea in aceasta arie este una fireasca. Romanii care incearca primele dati cumparaturile online se obisnuiesc cu aceasta modalitate de shopping si revin pe internet pentru a-si cumpara alte produse.

Comertul electronic este in crestere puternica si pe segmentul B2B: tot mai multe companii, de la IMM-uri si pana la multinationale, isi cumpara diverse materiale sau servicii de pe internet, gasind mai rapid furnizori care sa le satisfaca cererea.

Fie ca doresti sa cumperi o plafoniera sau solutii de iluminat gradina, fie ca doresti imbracaminte, incaltaminte sau eventual o bicicleta ori un laptop, totul este la indemana pe internet. Un alt argument important este economia de bani: pe internet, cam totul este mai ieftin.

Astfel, poti sa iti permiti sa cumperi produse mai performante, platind asa cum ai face-o pentru produse inferioare in comertul traditional. Spre exemplu, poti sa alegi iluminat cu led in loc de becuri simple, o solutie mult mai buna.

Magazinele online s-au adaptat pentru a fi cat mai simplu de utilizat, chiar si pentru persoanele mai putin obisnuite cu internetul. Ascensiunea retelelor de socializare, a site-urilor de anunturi si mai ales ieftinirea laptopurilor, a tabletelor, a smartphone-urilor si a serviciilor de acces pe internet au ajutat enorm comertul online, care priveste in prezent cu mult optimism spre viitor. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Mac Pro
Razer
Motorola
Softtrade
Moov
Handycam
SMART press
Rack-Soft
Nvidia
Ortec
Nokia
Speed-Link
Cobra
SimpliQ
Sony
My Vodafone
Romtelecom
SonicWall
Roccat
Vostro
Beltronics
Check Point IPS
WiMax
BenQ
R&M
RomCard
Cosmote
Asesoft
Mio Technology
Dell
Ewir
Microsoft
Nvidia nForce
CartePremium
Asus
Falcon Electronics
Quad SLI
Star Real10
Check Point
IDC
LLP Bucharest
Nvidia
Gecad Net
PCfun.ro
Microsoft
ElectroFun.ro
Vodafone
N-Gage
AMD
ClickNet
Xeno
EBS
FunGift.ro
Orange
SimpliQ
Crescendo
Konica Minolta
HSUPA
Nvidia GeForce
Fitel
MarketOnline
S&T
Dell
MCTI
Windows
Whistler