Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Comertul electronic, pe intelesul tuturor: gasesti orice, platesti mai putin

Romanii sunt inca la coada Europei in clasamentul tarilor in functie de numarul de persoane care cumpara online. Totusi, comertul electronic din Romania a inregistrat o ascensiune puternica, iar asteptarile sunt pentru continuarea acestei tendinte pe termen scurt, mediu si lung.

Pe masura ce se obisnuiesc mai mult cu internetul, romanii isi muta online multe dintre activitatile preferate. Shoppingul online este la indemana, astfel incat intrarea in aceasta arie este una fireasca. Romanii care incearca primele dati cumparaturile online se obisnuiesc cu aceasta modalitate de shopping si revin pe internet pentru a-si cumpara alte produse.

Comertul electronic este in crestere puternica si pe segmentul B2B: tot mai multe companii, de la IMM-uri si pana la multinationale, isi cumpara diverse materiale sau servicii de pe internet, gasind mai rapid furnizori care sa le satisfaca cererea.

Fie ca doresti sa cumperi o plafoniera sau solutii de iluminat gradina, fie ca doresti imbracaminte, incaltaminte sau eventual o bicicleta ori un laptop, totul este la indemana pe internet. Un alt argument important este economia de bani: pe internet, cam totul este mai ieftin.

Astfel, poti sa iti permiti sa cumperi produse mai performante, platind asa cum ai face-o pentru produse inferioare in comertul traditional. Spre exemplu, poti sa alegi iluminat cu led in loc de becuri simple, o solutie mult mai buna.

Magazinele online s-au adaptat pentru a fi cat mai simplu de utilizat, chiar si pentru persoanele mai putin obisnuite cu internetul. Ascensiunea retelelor de socializare, a site-urilor de anunturi si mai ales ieftinirea laptopurilor, a tabletelor, a smartphone-urilor si a serviciilor de acces pe internet au ajutat enorm comertul online, care priveste in prezent cu mult optimism spre viitor. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Check Point
IDC
N-Gage
SimpliQ
Dell
Handycam
Cobra
WiMax
ClickNet
Mac Pro
Check Point IPS
Star Real10
AMD
Sony
HSUPA
Romtelecom
SonicWall
Microsoft
Fitel
Asus
Motorola
Rack-Soft
PCfun.ro
SMART press
Falcon Electronics
FunGift.ro
R&M
Nvidia
ElectroFun.ro
EBS
Crescendo
CartePremium
Ortec
Razer
Xeno
Konica Minolta
Microsoft
Dell
Nvidia
Vodafone
Roccat
S&T
Windows
Gecad Net
SimpliQ
Softtrade
Cosmote
BenQ
Orange
MCTI
My Vodafone
Mio Technology
Nokia
Speed-Link
Beltronics
Asesoft
MarketOnline
Quad SLI
Whistler
RomCard
Nvidia nForce
Ewir
Vostro
Nvidia GeForce
LLP Bucharest
Moov