Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Piata de solutii software pentru HR atrage clienti din toate categoriile

HR

In ultimii ani, piata de solutii software pentru resurse umane (HR) atrage clienti din toate categoriile de companii. Daca la inceput doar corporatiile cunosteau cat de necesare sunt astfel de solutii in buna organizare a proceselor interioare de business, in prezent companiile medii si chiar unele mai mici recurg la implementarea unor solutii software care sa le simplifice activitatea.

Si pe partea de consultanta specializata, piata de hr consulting in romania este in permanenta dezvoltare. Companii nu doar de toate dimensiunile, dar din toate domeniile de business, doresc sa-si creasca expertiza si sa ajunga la performante mai mari, depasind mai rapid targeturile stabilite.

Nu doar instalarea de software in folosul departamentelor de HR este aleasa de companii, unele dorind chiar externalizare pe segmentul de salarizare si administrare de personal.

Aceasta piata de payroll outsouching in romania este tot mai extinsa, activitatea prestata pentru client incluzand o serie larga de procese, de la verificarea si procesarea datelor, la intocmirea statelor de plata, generarea notelor contabile, realizarea borderourilor pentru tichete de masa, intocmirea si depunerea diverselor declaratii. Birocratia destul de mare din Romania face ca multe companii sa doreasca o astfel de externalizare catre firme specializate.

Solutiile software ajuta atat companiile, cat si angajatii acestora. Una dintre aplicatiile simple este cea de tip salary calculator, extrem de utila oricarui angajat. Astfel, acesta isi poate calcula usor salariul net pe baza salariului brut. Calculatorul permite introducerea unor optiuni precum scutirea de impozite, existenta bonurilor de masa, a tichetelor de vacanta sau de cresa ori chiar asigurari private de sanatate si pilonul 3 de pensii. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Gecad Net
HSUPA
EBS
Rack-Soft
Vodafone
Dell
Nvidia
Roccat
Mac Pro
Microsoft
Nvidia nForce
Falcon Electronics
Handycam
Romtelecom
Xeno
IDC
Speed-Link
SimpliQ
Nvidia GeForce
SimpliQ
Nokia
Windows
ClickNet
WiMax
BenQ
Motorola
MarketOnline
Ewir
Dell
SMART press
Check Point
Asesoft
Orange
SonicWall
Fitel
Nvidia
Asus
MCTI
Vostro
Sony
FunGift.ro
Ortec
Microsoft
CartePremium
PCfun.ro
Moov
Crescendo
Star Real10
ElectroFun.ro
Cosmote
N-Gage
Check Point IPS
Razer
RomCard
Softtrade
AMD
My Vodafone
S&T
Mio Technology
Konica Minolta
LLP Bucharest
Quad SLI
Beltronics
Cobra
Whistler
R&M