transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Piata de solutii software pentru HR atrage clienti din toate categoriile

HR

In ultimii ani, piata de solutii software pentru resurse umane (HR) atrage clienti din toate categoriile de companii. Daca la inceput doar corporatiile cunosteau cat de necesare sunt astfel de solutii in buna organizare a proceselor interioare de business, in prezent companiile medii si chiar unele mai mici recurg la implementarea unor solutii software care sa le simplifice activitatea.

Si pe partea de consultanta specializata, piata de hr consulting in romania este in permanenta dezvoltare. Companii nu doar de toate dimensiunile, dar din toate domeniile de business, doresc sa-si creasca expertiza si sa ajunga la performante mai mari, depasind mai rapid targeturile stabilite.

Nu doar instalarea de software in folosul departamentelor de HR este aleasa de companii, unele dorind chiar externalizare pe segmentul de salarizare si administrare de personal.

Aceasta piata de payroll outsouching in romania este tot mai extinsa, activitatea prestata pentru client incluzand o serie larga de procese, de la verificarea si procesarea datelor, la intocmirea statelor de plata, generarea notelor contabile, realizarea borderourilor pentru tichete de masa, intocmirea si depunerea diverselor declaratii. Birocratia destul de mare din Romania face ca multe companii sa doreasca o astfel de externalizare catre firme specializate.

Solutiile software ajuta atat companiile, cat si angajatii acestora. Una dintre aplicatiile simple este cea de tip salary calculator, extrem de utila oricarui angajat. Astfel, acesta isi poate calcula usor salariul net pe baza salariului brut. Calculatorul permite introducerea unor optiuni precum scutirea de impozite, existenta bonurilor de masa, a tichetelor de vacanta sau de cresa ori chiar asigurari private de sanatate si pilonul 3 de pensii. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Nokia
Mac Pro
S&T
Motorola
Nvidia GeForce
PCfun.ro
Orange
Vostro
Romtelecom
Crescendo
Cosmote
Fitel
Asesoft
Ewir
Falcon Electronics
Asus
Beltronics
Nvidia nForce
CartePremium
SonicWall
Rack-Soft
Microsoft
WiMax
IDC
R&M
SimpliQ
N-Gage
SimpliQ
ElectroFun.ro
Razer
Xeno
Sony
Whistler
EBS
LLP Bucharest
FunGift.ro
SMART press
MCTI
BenQ
Cobra
AMD
Vodafone
Dell
Gecad Net
Nvidia
Mio Technology
My Vodafone
MarketOnline
Windows
Microsoft
Konica Minolta
Softtrade
Check Point IPS
Handycam
Check Point
ClickNet
Dell
Moov
Roccat
Speed-Link
Star Real10
Quad SLI
HSUPA
Nvidia
RomCard
Ortec