Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Tehnologia, in folosul afacerilor, in fiecare zi

, business-IT

Se spune ca in anii `90, o companie nu putea functiona fara a avea un fax, iar in anii 2000 nu mai putea functiona fara a avea o adresa de e-mail. In prezent, nu exista companii competitive fara adrese de e-mail, fara pagini web si, mai nou, fara pagini de Facebook. Totul tine de comunicare, de imagine si implicit de vanzari.

Tehnologia nu mai este un moft, nu mai este ceva excentric. Mai important decat atat, nu mai este optionala. Cam orice afacere ai avea, trebuie sa o legi de tehnologie, de la telefonie mobila si internet la alte procese necesare in activitatea firmei, asa cum este de exemplu semnatura electronica.

Cu ani in urma, atunci cand doreai sa gasesti ceva, cautai intr-o carte de telefon. Mai nou, cauti direct online, totul este la indemana, usor, gata de a fi gasit. Online este competitia intre companii, online se pot gasi tot mai multi clienti.

Chiar si companiile care ofera servicii si produse in mediul offline au nevoie in activitatea lor, in diverse procese, de avantajele tehnologiei moderne. In unele cazuri, a alege cele mai bune solutii tehnologice poate insemna un avantaj major fata de concurenta.

Ca si companie, nu te mai multumesti sa bifezi existenta unui serviciu de IT&C, el trebuie sa fie si cel mai bun. Multe firme isi testeaza viteza de internet pentru a vedea daca operatiunile lor pot fi mai rapide, utilizand servicii mai performante. Online-ul este o necesitate, cine nu este online nu prea mai exista in business. Chiar si in mediul rural, internetul a devenit rutina, caci retelele s-au dezvoltat atat de mult incat sa acopere aproape toate zonele tarii. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Check Point
My Vodafone
Asus
PCfun.ro
IDC
Speed-Link
Vostro
Nvidia
Roccat
Ortec
Falcon Electronics
CartePremium
Nvidia GeForce
Rack-Soft
LLP Bucharest
MCTI
Mac Pro
Motorola
Microsoft
Check Point IPS
BenQ
Gecad Net
Romtelecom
N-Gage
Sony
Windows
EBS
SimpliQ
Orange
ElectroFun.ro
ClickNet
Asesoft
Ewir
AMD
RomCard
Cosmote
Handycam
Nvidia nForce
FunGift.ro
Vodafone
WiMax
HSUPA
Star Real10
Nvidia
Xeno
Konica Minolta
Microsoft
Dell
Softtrade
Razer
Cobra
Whistler
Nokia
Quad SLI
Mio Technology
Dell
MarketOnline
Moov
SimpliQ
SonicWall
Fitel
R&M
SMART press
Beltronics
Crescendo
S&T