Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Tehnologia, in folosul afacerilor, in fiecare zi

, business-IT

Se spune ca in anii `90, o companie nu putea functiona fara a avea un fax, iar in anii 2000 nu mai putea functiona fara a avea o adresa de e-mail. In prezent, nu exista companii competitive fara adrese de e-mail, fara pagini web si, mai nou, fara pagini de Facebook. Totul tine de comunicare, de imagine si implicit de vanzari.

Tehnologia nu mai este un moft, nu mai este ceva excentric. Mai important decat atat, nu mai este optionala. Cam orice afacere ai avea, trebuie sa o legi de tehnologie, de la telefonie mobila si internet la alte procese necesare in activitatea firmei, asa cum este de exemplu semnatura electronica.

Cu ani in urma, atunci cand doreai sa gasesti ceva, cautai intr-o carte de telefon. Mai nou, cauti direct online, totul este la indemana, usor, gata de a fi gasit. Online este competitia intre companii, online se pot gasi tot mai multi clienti.

Chiar si companiile care ofera servicii si produse in mediul offline au nevoie in activitatea lor, in diverse procese, de avantajele tehnologiei moderne. In unele cazuri, a alege cele mai bune solutii tehnologice poate insemna un avantaj major fata de concurenta.

Ca si companie, nu te mai multumesti sa bifezi existenta unui serviciu de IT&C, el trebuie sa fie si cel mai bun. Multe firme isi testeaza viteza de internet pentru a vedea daca operatiunile lor pot fi mai rapide, utilizand servicii mai performante. Online-ul este o necesitate, cine nu este online nu prea mai exista in business. Chiar si in mediul rural, internetul a devenit rutina, caci retelele s-au dezvoltat atat de mult incat sa acopere aproape toate zonele tarii. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
SimpliQ
IDC
Check Point
Microsoft
Xeno
Check Point IPS
Nvidia nForce
SonicWall
Razer
Beltronics
Softtrade
Star Real10
Rack-Soft
SimpliQ
Fitel
Dell
Dell
Microsoft
My Vodafone
ElectroFun.ro
Vostro
Nokia
MarketOnline
S&T
Sony
Konica Minolta
Mio Technology
Nvidia
Handycam
Roccat
Falcon Electronics
Windows
Whistler
PCfun.ro
Asus
WiMax
Moov
Quad SLI
AMD
Cobra
MCTI
R&M
Ewir
BenQ
Nvidia GeForce
Asesoft
EBS
LLP Bucharest
Crescendo
N-Gage
FunGift.ro
Nvidia
Romtelecom
Gecad Net
ClickNet
SMART press
CartePremium
Ortec
Orange
Mac Pro
Vodafone
Motorola
RomCard
HSUPA
Speed-Link
Cosmote