Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Tehnologia, in folosul afacerilor, in fiecare zi

, business-IT

Se spune ca in anii `90, o companie nu putea functiona fara a avea un fax, iar in anii 2000 nu mai putea functiona fara a avea o adresa de e-mail. In prezent, nu exista companii competitive fara adrese de e-mail, fara pagini web si, mai nou, fara pagini de Facebook. Totul tine de comunicare, de imagine si implicit de vanzari.

Tehnologia nu mai este un moft, nu mai este ceva excentric. Mai important decat atat, nu mai este optionala. Cam orice afacere ai avea, trebuie sa o legi de tehnologie, de la telefonie mobila si internet la alte procese necesare in activitatea firmei, asa cum este de exemplu semnatura electronica.

Cu ani in urma, atunci cand doreai sa gasesti ceva, cautai intr-o carte de telefon. Mai nou, cauti direct online, totul este la indemana, usor, gata de a fi gasit. Online este competitia intre companii, online se pot gasi tot mai multi clienti.

Chiar si companiile care ofera servicii si produse in mediul offline au nevoie in activitatea lor, in diverse procese, de avantajele tehnologiei moderne. In unele cazuri, a alege cele mai bune solutii tehnologice poate insemna un avantaj major fata de concurenta.

Ca si companie, nu te mai multumesti sa bifezi existenta unui serviciu de IT&C, el trebuie sa fie si cel mai bun. Multe firme isi testeaza viteza de internet pentru a vedea daca operatiunile lor pot fi mai rapide, utilizand servicii mai performante. Online-ul este o necesitate, cine nu este online nu prea mai exista in business. Chiar si in mediul rural, internetul a devenit rutina, caci retelele s-au dezvoltat atat de mult incat sa acopere aproape toate zonele tarii. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Microsoft
Check Point
Asus
Roccat
Handycam
Nvidia
Mio Technology
Microsoft
Fitel
Vostro
Softtrade
MCTI
Dell
ElectroFun.ro
BenQ
Ewir
Gecad Net
Quad SLI
Beltronics
N-Gage
Konica Minolta
Sony
Motorola
Nokia
RomCard
Razer
WiMax
R&M
SimpliQ
S&T
SimpliQ
PCfun.ro
Cosmote
CartePremium
Windows
Check Point IPS
Xeno
Moov
Falcon Electronics
Whistler
Rack-Soft
Speed-Link
MarketOnline
Ortec
EBS
Nvidia GeForce
Nvidia
Romtelecom
AMD
Vodafone
SMART press
SonicWall
Dell
Nvidia nForce
IDC
Crescendo
Orange
My Vodafone
Star Real10
FunGift.ro
LLP Bucharest
HSUPA
Asesoft
ClickNet
Mac Pro
Cobra