Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Samsung Galaxy S5 - disponibil in magazinele Cosmote, Germanos si pe cosmote.ro

Cosmote, -Germanos, -Samsung

Cosmote România anuntă disponibilitatea noului Samsung Galaxy S5 la preturi foarte avantajoase. Smartphone-ul, rezistent la apă si la praf, alături de un design inovativ si modern, aduce functii de fitness, o cameră foto de înaltă calitate, fiind perfect pentru clientii activi, care sunt mereu în căutare de cea mai nouă tehnologie si, de asemenea, pentru cei care doresc să-si urmărească conditia fizică.

Noul Samsung Galaxy S5 este disponibil la pretul de 869 lei cu oferta de portare la abonamentul COSMOTE Free XL pe 24 de luni, care pentru doar 45 euro pe lună (TVA inclus), oferă oferă nelimitat comunicare natională, internatională în Zona 1 si în retea, SMS-uri nationale si în retea, precum si trafic de date (viteza scade după depăsirea traficului de date recomandat de 4 GB).
Smartphone-ul este disponibil si fără contract la pretul de 3.149 lei.

Samsung Galaxy S5 este compatibil cu tehnologia 4G si are un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 5,1 inci cu protectie Corning Gorilla Glass 3. Dispozitivul functionează cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat si are integrate câteva functii inovative.

Functia Download Booster creste viteza de descărcare prin utilizarea în acelasi timp a retelelor Wi-Fi si 4G, în timp ce Scanerul de Amprentă este special creat pentru a oferi mai multă securitate a informatilor. Ultra Power Saving Mode este, de asemenea, o functie importantă pentru economisirea energiei bateriei, pentru ca aceasta să dureze mai mult, în special astăzi, când ne aflăm mereu în miscare în cea mai mare parte a zilei.

O altă aplicatie importantă este S Health 3.0, perfectă pentru orice persoană care doreste să îsi urmărească conditia fizică. Este prevăzută cu un sistem care măsoară pulsul, dar si pasii făcuti, viteza sau distanta parcursă, fiind un ajutor pentru toti cei care doresc să se mentină în formă.

Camera foto are 16 megapixeli cu autofocus si tehnologie HDR, capturând poze minunate ale momentelor speciale, ce pot fi împărtăsite cu prietenii si familia pe retelele de socializare.

Samsung Galaxy S5 are o baterie Li-Ion 2800mAH, memorie RAM de 2 GB si vine cu o capacitate de stocare internă de 16 sau 32 GB ce poate fi extinsă până la 128 GB printr-un card microSD.

Telefonul este disponibil începând cu data de 11 aprilie în toate magazinele COSMOTE si Germanos si poate fi comandat inclusiv de pe www.cosmote.ro.

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienti la 31 decembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai putin de cinci ani, COSMOTE România si-a depăsit competitorii în ceea ce priveste reteaua de acoperire natională.

În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienti în Grecia, Albania si România. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
ClickNet
Sony
Microsoft
Fitel
Beltronics
Check Point IPS
Vodafone
Nvidia
Ewir
Romtelecom
Star Real10
SonicWall
LLP Bucharest
Nvidia GeForce
HSUPA
Check Point
Asus
Microsoft
Speed-Link
Falcon Electronics
Mac Pro
MCTI
Nokia
Roccat
CartePremium
MarketOnline
R&M
WiMax
Cobra
Orange
Softtrade
FunGift.ro
Rack-Soft
PCfun.ro
BenQ
EBS
Dell
SimpliQ
Quad SLI
Moov
Asesoft
RomCard
Cosmote
Ortec
Motorola
N-Gage
Mio Technology
Konica Minolta
Vostro
Whistler
ElectroFun.ro
Nvidia
SimpliQ
My Vodafone
Handycam
Crescendo
SMART press
Xeno
Nvidia nForce
Gecad Net
S&T
AMD
Dell
Windows
Razer
IDC