transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cum te poate ajuta colaborarea cu un evaluator imobiliar autorizat

Piata imobiliara a fost mereu un domeniu cu multe oportunitati de investitii. Exista persoane care chiar cauta in mod constant oferte deosebite, proprietati pe care le cumpara intr-o stare mai degradata, sesizand insa potentialul lor dupa o renovare corecta. Din diferenta de pret, pot castiga destul de multi bani, insa doar daca au acordat atentie la toate detaliile inainte sa se "arunce" sa cumpere. Mai mult decat atat, se pot analiza trendurile din piata si se poate investi in proprietati imobiliare folosindu-se inclusiv valurile de cresteri generalizate - cresteri ce mereu sunt mai accentuate in anumite zone, pe anumite tipuri de imobile.

Daca vrei sa cumperi o proprietate imobiliara, mai ales daca este una de mare valoare, de mare ajutor iti va fi colaborarea cu un evaluator imobiliar autorizat, un evaluator ANEVAR, asa cum sunt cei de la GMS Evaluari. "Echipa de experti ai GMS Evaluari va ofera servicii rapide si de calitate in toate regiunile tarii. Suntem o echipa de evaluatori imobiliari membri ANEVAR, cu o vasta experienta si buni cunoscatori ai pietei imobiliare din Romania. Evaluatorii nostri detin expertiza in realizarea de evaluari pentru o varietate de imobile cum ar fi apartamente, case/vile, terenuri, cladiri comerciale, proprietati industriale si logistice, hoteluri si alte tipuri de active", se precizeaza pe website-ul companiei.

Firma poate oferi evaluari in concordanta cu standardele ANEVAR, astfel incat sa fie stabilite rapoarte utile de exemplu pentru obtinerea de credite bancare sau in alte scopuri. In ultima perioada, extrem de solicitate sunt evaluarile pentru stabilirea valorii de impozitare pentru cladiri. Aceste evaluari sunt solicitate prin lege pentru imobilele detinute de persoane juridice, dar si pentru imobilele detinute de persoane fizice si utilizate in scop nerezidential, pentru activitati economice. Mai exact, obligativitatea este de evaluare a cladirilor la cel putin trei ani, pentru a se evita plata impozitului la cota majorata de 5% din valoarea cladirii.

Evaluarile imobiliare au mare importanta in zona de business, acolo unde reprezinta un reper important inainte de incheierea unor tranzactii. Evaluarile pot sprijini unele decizii importante ale echipei de management sau pot evita greseli importante. Evalurile imobiliare sunt realizate tinand cont de multe criterii si pot oferi o imagine clara inaintea efectuarii unei tranzactii. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
AMD
Nvidia GeForce
ClickNet
IDC
Rack-Soft
Whistler
WiMax
Mio Technology
Nvidia
Sony
SonicWall
RomCard
Star Real10
Mac Pro
Check Point
Fitel
Asus
Nokia
Ewir
Gecad Net
Beltronics
SimpliQ
Xeno
Vostro
Vodafone
CartePremium
Quad SLI
Cobra
Nvidia nForce
EBS
Razer
Dell
Cosmote
Crescendo
Motorola
MCTI
SimpliQ
Windows
Romtelecom
Roccat
MarketOnline
FunGift.ro
My Vodafone
Dell
Microsoft
R&M
Microsoft
PCfun.ro
Orange
Falcon Electronics
Moov
HSUPA
Nvidia
Handycam
Konica Minolta
Speed-Link
LLP Bucharest
ElectroFun.ro
BenQ
Check Point IPS
S&T
N-Gage
Ortec
Asesoft
SMART press
Softtrade