transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Proiecte creative de amenajari si design interior

In prezent, tehnologia si cercetarea isi lasa puternic amprenta si asupra domeniului de amenajari interioare / design interior. De la vopsele cu formule speciale, inovatoare, ce creeaza efecte deosebite, pana la fel de fel de materiale care schimba aspectul spatiilor, inovatia exista si devine tot mai accesibila. Mai mult decat atat, inovatia poate fi implementata usor, tot mai simplu, cu durabilitate ridicata.

Online pot fi gasite proiecte extrem de creative de amenajari si design interior. Exista firme care sunt specializate in acest domeniu si implementeaza proiecte cu efect "wow". O astfel de companie este ApollonDesign, specializata in renovare si design interior. Echipa sa are mai mult de zece ani de experienta in vanzarea si instalarea tavanelor extensibile si accesoriilor aferente. Iata asadar o inovatie care genereaza numeroare tipuri de proiecte speciale: tavanele extensibile, ce pot fi chiar luminoase.

In portofoliul firmei se evidentiaza tavanele extensibile acustice, ce absorb si reduc numarul de decibeli gratie unui sistem special. Sistemul se bazeaza pe micro-perforatiil. Undele de sunet sunt partial absoribite de tavanele extensibile acustice, reducand la minimum propagarea sunetului mai departe.

Cei ce doresc o camera cu totul iesita din comun, in mod pozitiv evident, pot alege o categorie speciala in sectorul de tavane extensibile luminoase: tavanele extensibile cu sistemul Vecta Stars. Acesta ofera efectul unui cer instelat, cu o lumina difuza, placuta pentru ochi.

"Acest sistem de tavan extensibil este alcatuit dintr-o membrana VECTA si un motor cu milioane de fibre, ce creaza efectul de stele pe toata suprafata acestuia. Efectul tavanului extensibil VECTA STARS este ales cu precadere pentru piscine interioare, bai, dormitoare, precum si in orice alte locuri destinate odihnei si relaxarii. Instalarea tavanului extensibil STARS poate varia in functie de marime si pozitionare, prin efectele create (precum licarirea, schimbarea culorii stelelor etc.), prin numarul si tipul accesoriilor din cristal folosite", explica oficialii companiei ApollonDesign.

Cei care isi doresc un proiect creativ in propria locuinta sau in alte spatii de orice fel pot sa apeleze la consultanta gratuita, urmand sa identifice care ar fi cele mai bune solutii si sa afle toate detaliile pentru implementare, inclusiv costuri si alte informatii relevante. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Razer
WiMax
Nvidia GeForce
Gecad Net
Ortec
Nvidia
CartePremium
Ewir
Microsoft
MCTI
SimpliQ
Vodafone
Nokia
Handycam
SimpliQ
Falcon Electronics
HSUPA
Asus
R&M
Xeno
Motorola
Sony
BenQ
Roccat
Moov
Microsoft
ElectroFun.ro
Cobra
Cosmote
SMART press
Rack-Soft
Star Real10
Fitel
PCfun.ro
S&T
Beltronics
AMD
Dell
Softtrade
Konica Minolta
RomCard
Orange
Check Point
Nvidia
Romtelecom
MarketOnline
Speed-Link
Mac Pro
Vostro
Mio Technology
N-Gage
Quad SLI
My Vodafone
ClickNet
SonicWall
Crescendo
Asesoft
LLP Bucharest
Windows
Nvidia nForce
EBS
Check Point IPS
Dell
IDC
Whistler
FunGift.ro