transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Domeniul videochat, unul de succes in economia romaneasca

Se stie ca femeile din Romania sunt considerate a fi foarte frumoase, iar aceast context pare sa fie in sine o resursa pentru o industrie oarecum tabu`, insa de mare succes in tara noastra: afacerile cu videochat. Perfect legale, aceste businessuri permit comunicarea dintre un model (de obicei femeie) si clientul care plateste pentru a intra in direct cu acest model.

Comunicarea este prin imagine si sunet, iar plata se face la minut. Studiourile de videochat din Romania doresc sa aiba grija de angajatele sale si sa le protejeze pe cat posibil identitatea, astfel incat serviciile oferite de obicei nu pot fi accesate decat in anumite zone geografice, in special in Statele Unite ale Americii (cea mai buna piata), dar si in alte state dezvoltate si cu mare potential economic, unde exista suficiente persoane ce isi permit sa plateasca foarte multi bani pentru o asemenea comunicare "fata in fata", mediata de tehnologie.

Exista tot mai multe studiouri de videochat in Romania, un domeniu subtil, care se promoveaza local exclusiv pentru a atrage angajate. Concurenta este acerba in special in marile orase, astfel ca multe studiouri ofera bonusuri si diverse alte avantaje pentru a putea sa rezolve cu succes partea de recrutare. Companiile din domeniu actioneaza legal, platesc taxe catre stat, iar angajatele lucreaza inclusiv pe baza de contracte de munca, au asigurari sociale, asigurari de sanatate etc.

White Agency, unul dintre studiourile cu multi ani de experienta pe piata locala, ofera chiar cazare intr-o locatie centrala si luxoasa din Bucuresti. "Stim ca in prezent sunt foarte putine orase in Romania in care se pot gasi studio-uri de lux. Din acest motiv, daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie centrala in Bucuresti. Aceasta oportunitate cu siguranta o sa te ajute sa-ti indeplinesti visele mult mai usor", se mentioneaza pe website-ul oficial, acolo unde se pot gasi mai multe informatii pentru candidate si unde se poate chiar aplica. Un job la pachet cu cazare videochat este astfel un avantaj in sine.

Poate si prin natura domeniului, studiourile de videochat actioneaza mereu cu discretie si cauta sa arate ca joburile in domeniu sunt locuri de munca la fel ca oricare altele. Nu se cauta doar frumusete, ci mai ales capacitate de comunicare, abilitati prin care sa fie dezvoltate "relatii" de lunga durata cu clientii. In media s-au prezentat de-a lungul timpului cazuri de persoane care castiga sume foarte mari din acest domeniu, avand un job flexibil si uneori chiar part time. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Romtelecom
WiMax
Microsoft
IDC
Asus
Beltronics
Microsoft
Sony
ClickNet
Fitel
Konica Minolta
Nvidia
SMART press
Cobra
Ewir
FunGift.ro
Razer
Speed-Link
Motorola
Asesoft
SonicWall
Roccat
Ortec
SimpliQ
Check Point IPS
Gecad Net
Nvidia
Nokia
EBS
Whistler
Crescendo
LLP Bucharest
Handycam
Mio Technology
Softtrade
Windows
Quad SLI
Rack-Soft
Nvidia nForce
ElectroFun.ro
AMD
SimpliQ
CartePremium
Cosmote
S&T
Dell
Vodafone
Check Point
Orange
Mac Pro
MarketOnline
MCTI
R&M
Vostro
Star Real10
BenQ
My Vodafone
Nvidia GeForce
Falcon Electronics
PCfun.ro
Moov
Dell
HSUPA
RomCard
Xeno
N-Gage