transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Pana si coliva se promoveaza online

Ceea ce nu cu multi ani in urma consideram a fi excentric sau amuzant, astazi ni se pare normal si foarte util, in materie de online si tehnologie. Cand primele telefoane mobile si-au facut aparitia in tara noastra, a avea un astfel de dispozitiv era considerat de multe persoane a fi un moft scump si cam atat.

Cand internetul a devenit disponibil la scara larga si unele firme si-au lansat website-uri de promovare, aceste initiative - rare, de altfel - erau mai degraba o chestiune de branding si de inovatie, fara mari bugete si fara perspective de viitor. Mai departe, cand comertul electronic incepea sa se contureze (se puteau comanda produse IT&C si carti de pe internet), existenta unor magazine online cu mancare sau pe diverse nise era incadrata ca informatie in mass-media mai degraba la capitolul divertisment, alaturi de fel de fel de elemente bizare.

Iata ca vremurile s-au schimbat mult si acum poti gasi pe internet cam orice ai putea dori, atat pe segmentul de produse, cat si pe cel de servicii. De la miere la produse cosmetice, de la bilete de avion la zboruri cu balonul cu aer cald, orice se poate cumpara sau rezerva pe internet. Pana si... coliva. Nici macar nu mai pare de fapt atat de excentric.

Coliva se promoveaza online si acest lucru vine in intampinarea celor care organizeaza slujbe de pomenire a decedatilor. Daca ai nevoie de comanda coliva bucuresti, cel mai simplu este sa cauti online, asa cum procedezi de fapt de fiecare data cand ai nevoie de ceva - online sau offline. In cazul colivei, aceasta este preparata la comanda, mereu proaspata. Gasesti asadar coliva traditionala Bucuresti de fiecare data cand ai nevoie, de la furnizori de incredere, specializati pe aceasta nisa, cu un larg portofoliu de clienti.

A apela la mediul online in astfel de situatii cu siguranta nu mai este considerat un fapt iesit din comun. Este la fel cum in urma cu 15-20 de ani se cautau furnizori in ghidurile tiparite, sunand la diverse firme pentru a verifica in primul rand daca informatiile mai sunt de actualitate. Acum, in mediul online, firmele de incredere au website-uri bine updatate, unde gasesti rapid toate informatiile de interes. Pentru comanda coliva, doar suni la numarul de telefon afisat pentru a plasa o solicitare. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Microsoft
Dell
Nvidia nForce
Nokia
SonicWall
Softtrade
S&T
Beltronics
Asus
Nvidia GeForce
FunGift.ro
IDC
Rack-Soft
N-Gage
Romtelecom
ElectroFun.ro
Nvidia
Nvidia
HSUPA
Whistler
SimpliQ
RomCard
Razer
EBS
Gecad Net
Star Real10
Roccat
Orange
Dell
Xeno
Asesoft
Mac Pro
WiMax
Sony
ClickNet
Microsoft
Check Point
Motorola
Quad SLI
Vostro
PCfun.ro
AMD
MarketOnline
Ewir
CartePremium
R&M
Konica Minolta
MCTI
LLP Bucharest
Ortec
Windows
BenQ
Check Point IPS
SimpliQ
Mio Technology
Cosmote
Vodafone
Handycam
Falcon Electronics
Speed-Link
Fitel
Cobra
My Vodafone
SMART press
Crescendo
Moov