Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Despre valoarea vietii in cazul unui accident rutier

Sa pui unei vieti umane o eticheta cu un anumit pret nu pare deloc uman, etic, corect. Si totusi, chiar si in societate moderna, adesea se ajunge la implicarea banilor in relatia cu viata, chiar si in mod pragmatic. Sa ne gandim spre exemplu la o situatie de boala, cand o operatie vitala este posibila numai in schimbul unei anumite sume mari de bani, nedecontate din diverse motive de sistemul public de asigurari de sanatate. In acel caz, viata are un pret; din fericire, exista perspectivele de a aduna suma respectiva de bani (chiar si cu ajutor public) si de a plati pretul pentru mentinerea vietii.

In cazul accidentelor rutiere in care intervine decesul, relatia dintre bani si viata este din nou in actualitate, insa intr-un mod diferit. Aici, familia victimei are dreptul la o compensatie financiara pentru pierderea suferita. Si asta mai ales daca persoana decedata in mod tragic avea alte persoane in intretinere.

Cand un parinte moare, viata celuilalt parinte, a copiilor si poate chiar a parintilor va fi schimbata, iar problemele nu sunt doar de ordin sentimental, ci si de ordin financiar. Astfel, in stabilirea "pretului", fiecare detaliu conteaza - veniturile persoanei decedate, situatia familiei, perspectivele copiilor etc.

Familia victimei va putea primi despagubiri platite de obicei de societatea de asigurare la care era incheiata polita RCA a masinii persoanei vinovate de producerea accidentului. Cat este aceasta suma? Totul depinde de negocieri sau de instanta. Pentru ca valoarea sa fie cat mai mare, este bine sa se colaboreze inca de la inceput cu un cabinet avocatura sibiu sau din alt oras, insa neaparat cu experienta in acest domeniu, pe aceasta nisa juridica.

Cauti avocati sibiu specializati in obtinerea de despagubiri in urma unor accidente auto (cu sau fara deces)? "Experienţa noastră profesională ne-a învăţat că, pentru a oferi cele mai bune servicii legale şi pentru a obţine cele mai bune rezultate, cheia succesului o reprezintă, pe de-o parte, tratarea fiecărui client în parte nu doar ca un „alt caz”, ci ca pe o persoană reală cu probleme reale, iar, pe de altă parte, intensa muncă de pregătire şi studiere, anterioară declanşării propriu-zise a unui proces. Un proces bine pregătit este pe jumătate câştigat", se mentioneaza pe website-ul casei de avocatura Suciu & Suciu din Medias, judetul Sibiu. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Romtelecom
Sony
WiMax
ElectroFun.ro
PCfun.ro
Nvidia nForce
BenQ
SMART press
Nvidia
Nokia
Asesoft
Mac Pro
Vostro
Moov
SimpliQ
SimpliQ
Check Point IPS
Microsoft
Check Point
Speed-Link
Falcon Electronics
RomCard
LLP Bucharest
Motorola
Microsoft
ClickNet
My Vodafone
Konica Minolta
Nvidia
Beltronics
Dell
Roccat
IDC
MarketOnline
Gecad Net
Rack-Soft
Mio Technology
CartePremium
Crescendo
Whistler
Ewir
S&T
Asus
FunGift.ro
Razer
Orange
Vodafone
Cobra
Ortec
N-Gage
SonicWall
Quad SLI
Nvidia GeForce
Handycam
AMD
Fitel
Softtrade
Xeno
MCTI
HSUPA
Cosmote
EBS
Windows
Dell
R&M
Star Real10