transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Despre valoarea vietii in cazul unui accident rutier

Sa pui unei vieti umane o eticheta cu un anumit pret nu pare deloc uman, etic, corect. Si totusi, chiar si in societate moderna, adesea se ajunge la implicarea banilor in relatia cu viata, chiar si in mod pragmatic. Sa ne gandim spre exemplu la o situatie de boala, cand o operatie vitala este posibila numai in schimbul unei anumite sume mari de bani, nedecontate din diverse motive de sistemul public de asigurari de sanatate. In acel caz, viata are un pret; din fericire, exista perspectivele de a aduna suma respectiva de bani (chiar si cu ajutor public) si de a plati pretul pentru mentinerea vietii.

In cazul accidentelor rutiere in care intervine decesul, relatia dintre bani si viata este din nou in actualitate, insa intr-un mod diferit. Aici, familia victimei are dreptul la o compensatie financiara pentru pierderea suferita. Si asta mai ales daca persoana decedata in mod tragic avea alte persoane in intretinere.

Cand un parinte moare, viata celuilalt parinte, a copiilor si poate chiar a parintilor va fi schimbata, iar problemele nu sunt doar de ordin sentimental, ci si de ordin financiar. Astfel, in stabilirea "pretului", fiecare detaliu conteaza - veniturile persoanei decedate, situatia familiei, perspectivele copiilor etc.

Familia victimei va putea primi despagubiri platite de obicei de societatea de asigurare la care era incheiata polita RCA a masinii persoanei vinovate de producerea accidentului. Cat este aceasta suma? Totul depinde de negocieri sau de instanta. Pentru ca valoarea sa fie cat mai mare, este bine sa se colaboreze inca de la inceput cu un cabinet avocatura sibiu sau din alt oras, insa neaparat cu experienta in acest domeniu, pe aceasta nisa juridica.

Cauti avocati sibiu specializati in obtinerea de despagubiri in urma unor accidente auto (cu sau fara deces)? "Experien┼úa noastr─â profesional─â ne-a înv─â┼úat c─â, pentru a oferi cele mai bune servicii legale ┼či pentru a ob┼úine cele mai bune rezultate, cheia succesului o reprezint─â, pe de-o parte, tratarea fiec─ârui client în parte nu doar ca un „alt caz”, ci ca pe o persoan─â real─â cu probleme reale, iar, pe de alt─â parte, intensa munc─â de preg─âtire ┼či studiere, anterioar─â declan┼č─ârii propriu-zise a unui proces. Un proces bine preg─âtit este pe jum─âtate câ┼čtigat", se mentioneaza pe website-ul casei de avocatura Suciu & Suciu din Medias, judetul Sibiu. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Falcon Electronics
Konica Minolta
Check Point
MarketOnline
Gecad Net
R&M
IDC
Orange
Motorola
Whistler
Nvidia
CartePremium
Quad SLI
Nvidia nForce
Check Point IPS
Cosmote
PCfun.ro
Microsoft
SimpliQ
Dell
Mio Technology
Softtrade
Asus
Fitel
FunGift.ro
Microsoft
SMART press
Romtelecom
SonicWall
Rack-Soft
N-Gage
ClickNet
ElectroFun.ro
EBS
Sony
Asesoft
S&T
Vodafone
Ortec
Razer
Cobra
WiMax
My Vodafone
AMD
MCTI
Roccat
BenQ
Nvidia GeForce
SimpliQ
Moov
Xeno
Nvidia
Crescendo
Star Real10
Mac Pro
Speed-Link
HSUPA
Nokia
LLP Bucharest
Dell
Ewir
Windows
Beltronics
Handycam
RomCard
Vostro