transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Despre valoarea vietii in cazul unui accident rutier

Sa pui unei vieti umane o eticheta cu un anumit pret nu pare deloc uman, etic, corect. Si totusi, chiar si in societate moderna, adesea se ajunge la implicarea banilor in relatia cu viata, chiar si in mod pragmatic. Sa ne gandim spre exemplu la o situatie de boala, cand o operatie vitala este posibila numai in schimbul unei anumite sume mari de bani, nedecontate din diverse motive de sistemul public de asigurari de sanatate. In acel caz, viata are un pret; din fericire, exista perspectivele de a aduna suma respectiva de bani (chiar si cu ajutor public) si de a plati pretul pentru mentinerea vietii.

In cazul accidentelor rutiere in care intervine decesul, relatia dintre bani si viata este din nou in actualitate, insa intr-un mod diferit. Aici, familia victimei are dreptul la o compensatie financiara pentru pierderea suferita. Si asta mai ales daca persoana decedata in mod tragic avea alte persoane in intretinere.

Cand un parinte moare, viata celuilalt parinte, a copiilor si poate chiar a parintilor va fi schimbata, iar problemele nu sunt doar de ordin sentimental, ci si de ordin financiar. Astfel, in stabilirea "pretului", fiecare detaliu conteaza - veniturile persoanei decedate, situatia familiei, perspectivele copiilor etc.

Familia victimei va putea primi despagubiri platite de obicei de societatea de asigurare la care era incheiata polita RCA a masinii persoanei vinovate de producerea accidentului. Cat este aceasta suma? Totul depinde de negocieri sau de instanta. Pentru ca valoarea sa fie cat mai mare, este bine sa se colaboreze inca de la inceput cu un cabinet avocatura sibiu sau din alt oras, insa neaparat cu experienta in acest domeniu, pe aceasta nisa juridica.

Cauti avocati sibiu specializati in obtinerea de despagubiri in urma unor accidente auto (cu sau fara deces)? "Experienţa noastră profesională ne-a învăţat că, pentru a oferi cele mai bune servicii legale şi pentru a obţine cele mai bune rezultate, cheia succesului o reprezintă, pe de-o parte, tratarea fiecărui client în parte nu doar ca un „alt caz”, ci ca pe o persoană reală cu probleme reale, iar, pe de altă parte, intensa muncă de pregătire şi studiere, anterioară declanşării propriu-zise a unui proces. Un proces bine pregătit este pe jumătate câştigat", se mentioneaza pe website-ul casei de avocatura Suciu & Suciu din Medias, judetul Sibiu. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Motorola
Dell
Mac Pro
Asus
N-Gage
Sony
SonicWall
RomCard
Quad SLI
Nvidia nForce
AMD
HSUPA
Beltronics
Microsoft
Check Point
Star Real10
Nvidia GeForce
ElectroFun.ro
Dell
PCfun.ro
IDC
Razer
Romtelecom
Cosmote
MCTI
Vodafone
BenQ
Gecad Net
Cobra
WiMax
Check Point IPS
Rack-Soft
Ewir
Crescendo
Moov
Handycam
CartePremium
Xeno
Nokia
SimpliQ
Nvidia
Mio Technology
Roccat
FunGift.ro
Orange
Windows
My Vodafone
Konica Minolta
SMART press
Vostro
LLP Bucharest
Microsoft
Whistler
Softtrade
Speed-Link
EBS
Asesoft
ClickNet
Falcon Electronics
MarketOnline
S&T
R&M
Nvidia
Fitel
SimpliQ
Ortec