transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Despre valoarea vietii in cazul unui accident rutier

Sa pui unei vieti umane o eticheta cu un anumit pret nu pare deloc uman, etic, corect. Si totusi, chiar si in societate moderna, adesea se ajunge la implicarea banilor in relatia cu viata, chiar si in mod pragmatic. Sa ne gandim spre exemplu la o situatie de boala, cand o operatie vitala este posibila numai in schimbul unei anumite sume mari de bani, nedecontate din diverse motive de sistemul public de asigurari de sanatate. In acel caz, viata are un pret; din fericire, exista perspectivele de a aduna suma respectiva de bani (chiar si cu ajutor public) si de a plati pretul pentru mentinerea vietii.

In cazul accidentelor rutiere in care intervine decesul, relatia dintre bani si viata este din nou in actualitate, insa intr-un mod diferit. Aici, familia victimei are dreptul la o compensatie financiara pentru pierderea suferita. Si asta mai ales daca persoana decedata in mod tragic avea alte persoane in intretinere.

Cand un parinte moare, viata celuilalt parinte, a copiilor si poate chiar a parintilor va fi schimbata, iar problemele nu sunt doar de ordin sentimental, ci si de ordin financiar. Astfel, in stabilirea "pretului", fiecare detaliu conteaza - veniturile persoanei decedate, situatia familiei, perspectivele copiilor etc.

Familia victimei va putea primi despagubiri platite de obicei de societatea de asigurare la care era incheiata polita RCA a masinii persoanei vinovate de producerea accidentului. Cat este aceasta suma? Totul depinde de negocieri sau de instanta. Pentru ca valoarea sa fie cat mai mare, este bine sa se colaboreze inca de la inceput cu un cabinet avocatura sibiu sau din alt oras, insa neaparat cu experienta in acest domeniu, pe aceasta nisa juridica.

Cauti avocati sibiu specializati in obtinerea de despagubiri in urma unor accidente auto (cu sau fara deces)? "Experienţa noastră profesională ne-a învăţat că, pentru a oferi cele mai bune servicii legale şi pentru a obţine cele mai bune rezultate, cheia succesului o reprezintă, pe de-o parte, tratarea fiecărui client în parte nu doar ca un „alt caz”, ci ca pe o persoană reală cu probleme reale, iar, pe de altă parte, intensa muncă de pregătire şi studiere, anterioară declanşării propriu-zise a unui proces. Un proces bine pregătit este pe jumătate câştigat", se mentioneaza pe website-ul casei de avocatura Suciu & Suciu din Medias, judetul Sibiu. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Sony
AMD
Gecad Net
Nokia
WiMax
PCfun.ro
Moov
SimpliQ
SonicWall
S&T
Softtrade
Roccat
Romtelecom
Vodafone
RomCard
ElectroFun.ro
Ortec
Windows
Star Real10
Crescendo
My Vodafone
Asus
BenQ
Rack-Soft
Nvidia nForce
R&M
MarketOnline
Nvidia GeForce
ClickNet
Microsoft
Quad SLI
LLP Bucharest
MCTI
Cosmote
Dell
Xeno
N-Gage
Ewir
Vostro
EBS
Check Point
Motorola
Beltronics
Whistler
HSUPA
CartePremium
Nvidia
Mio Technology
Konica Minolta
Handycam
Orange
Microsoft
SMART press
Check Point IPS
Asesoft
SimpliQ
FunGift.ro
Nvidia
Falcon Electronics
Razer
IDC
Fitel
Dell
Cobra
Mac Pro
Speed-Link