transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Strategii de a achita imprumutul bancar fara a-ti pierde casa

Creditele de tip business sunt un mare câștig pentru bănci. Dacă nu plătești la timp, îți asumi riscul de a pierde casa sau bunurile. Sunt mulți antreprenori care și-au pierdut afacerile, casele, bunurile și proprietățile pentru că au ajuns în imposibilitatea de a-și plăti ratele. Este vorba de credite pe o durată lungă de timp, uneori de peste 30 de ani, nu de credite online pe care le contractezi pentru nevoi personale.   

Se spune că împrumuturile de tip business nu sunt o idee care să nu funcționeze. Dacă reușești să îți achiți ratele la timp, devii o persoană de încredere pentru bancă și poți lua un credit mai ușor pe viitor. Dacă un împrumut este plătit integral, banca îți va acorda un alt credit fără a gira cu bunurile tale mobile și imobile.

Un credit de tip business poate fi considerat un beneficiu. Un împrumut care este plătit la timp poate crește scorul companiei tale, ceea ce face mai ușor să accesezi credite pe viitor. Antreprenorii care intenționează să obțină împrumuturi bancare trebuie să ia în calcul mai multe aspecte în gestionarea afacerii și a finanțelor personale.

Astfel, trebuie să ai o evaluare cinstită a propriei afaceri. Fii atent la ceea ce afacerea ta are nevoie. Fii realist în ceea ce privește nevoile afacerii tale. Fiind la curent cu situația financiară a afacerii tale, acest lucru previne plățile pe care nu ți le poți permite. Nu împrumuta în exces. Rezistă tentației de a împrumuta extra de la bănci. Cu un buget planificat corect, nu ai motiv să ceri de la bancă mai mulți bani decât ai nevoie.

Mai mult, este necesar să faci o delimitare între finanțele personale și finanțele afacerii tale. Separarea finanțelor te scutește de dureri de cap și îți protejează bunurile personale dacă ești pus în situația de a fi executat silit de către bancă. Pentru a evita acest lucru, trebuie plătită în fiecare lună rata la bancă, mai ales dacă ai girat cu bunurile tale. Dacă plata unei rate nu este efectuată, rezultatele pot fi dezastruase. A rămâne fără casă este mai traumatizant decât a rămâne fără cablu pentru o lună.

Un împrumut pentru afacerea ta constituie un contract ce nu trebuie să fie încălcat, mai ales dacă este vorba de casa sau mașina ta cu care ai girat. Băncile nu au sentimente și nu iau în considerare faptul că tu poți trece printr-o situație grea din punct de vedere financiar. Banca doar acordă împrumuturi pentru a face bani. Este posibil să ajungi să iei credite rapide pentru restanțieri.

În timp ce numărul investitorilor crește din ce în ce mai mult, mulți antreprenori au nevoie de ei pentru a investi în afacerile lor. Astfel, ca antreprenor, poți ajunge să girezi cu bunurile tale, mobile sau imobile, pentru a obține împrumuturi cu care să faci investiții. Problema se pune atunci când îți pierzi afacerea și nu mai poți plăti creditele. Ești în pericol de a-ți pierde bunurile și casa, însă și atunci sunt soluții.  Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Sony
Speed-Link
Konica Minolta
LLP Bucharest
ElectroFun.ro
Romtelecom
Nokia
Crescendo
Mac Pro
R&M
Vodafone
SonicWall
RomCard
Asus
Nvidia
MCTI
Microsoft
WiMax
Softtrade
Gecad Net
Nvidia GeForce
Rack-Soft
Razer
Fitel
ClickNet
Ortec
Microsoft
Falcon Electronics
S&T
SimpliQ
SimpliQ
PCfun.ro
AMD
Cosmote
Check Point IPS
Roccat
Xeno
N-Gage
Windows
Dell
Check Point
Motorola
Ewir
Star Real10
My Vodafone
EBS
FunGift.ro
Cobra
Orange
CartePremium
Whistler
Moov
Handycam
Quad SLI
Asesoft
Vostro
Dell
Nvidia
Nvidia nForce
MarketOnline
Beltronics
HSUPA
BenQ
SMART press
IDC
Mio Technology