Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cititoarele de coduri de bare eficientizeaza munca in retail

Daca ai un mic magazin "de cartier" sau orice alt spatiu de retail, ideal este sa cauti mereu solutii pentru o activitate cat se poate de eficienta. De ce este nevoie de solutii de eficientizare? Pentru ca acestea inseamna pe de o parte precizie, pe de alta parte mai putina munca umana. Sansa de inregistrare de erori este mult mai mica, iar timpul este economisit. Acest lucru inseamna inclusiv ca vei plati mai putin pentru resursele umane (mai putini salariati pot face acelasi volum de munca). Asadar, ca antreprenor, trebuie sa crezi mereu in tehnologie. In prezent, tehnologia nu mai este o optiune, ci o necesitate in business!

In respectivul magazin, neaparat ar trebui implementata o solutie de gestiune complexa a stocurilor de marfa, bazata pe un software performant, dar si pe echipamente de ultima generatie. Nu trebuie sa lipseasca cititoarele de coduri de bare - in diverse procese de management si mai ales la casa de marcat. Un cos de cumparaturi este "transformat" mai rapid intr-un bon de casa, respectiv intr-o incasare profitabila, daca este utilizat un astfel de cititor cod de bare. Clientul va pleca mai rapid, satisfacut, iar sansa ca un casier sa greseasca este mult mai redusa, aproape imposibila.

Mai departe, se va evita aglomeratia in magazin si, in timp scurt, se vor putea realiza mai multe incasari. Sa nu uitam ca retelele de comert modern sunt foarte dispuse in a implementa orice noua tehnologie care ofera eficienta. Timpul clientilor este extrem de valoros, tocmai de aceea, in strainatate, dar si in tara noastra, incep sa apara chiar solutiile care ii permit clientului sa-si scaneze singur solutiile, cu ajutorul unei aplicatii sau la o casa speciala. Solutiile de acest gen sunt inca o nisa "in teste", dar exista pe piata si cu siguranta in viitor se vor tot extinde. Intr-o zi, poate vor deveni chiar standard.

Daca doresti ca afacerea ta sa se mentina activa pe piata si poate chiar sa lupte cu marile lanturi de retail modern, nu iti poti permite sa nu aplici pentru cat mai multe inovatii. Solutiile ce se bazeaza pe coduri de bare nici macar nu mai pot fi considerate revolutionare, caci sunt deja "acolo", in retail, de foarte multi ani, considerate chiar banale, esentiale, de marile companii din comertul modern, fie ca vorbim de bunuri de larg consum, bunuri de folosinta indelungata sau alte nise speciale de retail. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Romtelecom
ElectroFun.ro
Ortec
My Vodafone
SimpliQ
Motorola
Mio Technology
Microsoft
S&T
Cobra
EBS
Handycam
Falcon Electronics
Asesoft
Razer
Rack-Soft
Sony
RomCard
Windows
Check Point
Whistler
Asus
Fitel
IDC
Nokia
Speed-Link
LLP Bucharest
Ewir
HSUPA
Konica Minolta
Vodafone
Mac Pro
BenQ
Orange
CartePremium
MarketOnline
Gecad Net
Nvidia
Microsoft
MCTI
Star Real10
Roccat
ClickNet
R&M
Beltronics
Softtrade
Nvidia
Quad SLI
N-Gage
SimpliQ
SonicWall
WiMax
SMART press
Crescendo
Moov
Dell
AMD
Vostro
Nvidia nForce
Dell
Cosmote
Xeno
FunGift.ro
Nvidia GeForce
Check Point IPS
PCfun.ro