Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cititoarele de coduri de bare eficientizeaza munca in retail

Daca ai un mic magazin "de cartier" sau orice alt spatiu de retail, ideal este sa cauti mereu solutii pentru o activitate cat se poate de eficienta. De ce este nevoie de solutii de eficientizare? Pentru ca acestea inseamna pe de o parte precizie, pe de alta parte mai putina munca umana. Sansa de inregistrare de erori este mult mai mica, iar timpul este economisit. Acest lucru inseamna inclusiv ca vei plati mai putin pentru resursele umane (mai putini salariati pot face acelasi volum de munca). Asadar, ca antreprenor, trebuie sa crezi mereu in tehnologie. In prezent, tehnologia nu mai este o optiune, ci o necesitate in business!

In respectivul magazin, neaparat ar trebui implementata o solutie de gestiune complexa a stocurilor de marfa, bazata pe un software performant, dar si pe echipamente de ultima generatie. Nu trebuie sa lipseasca cititoarele de coduri de bare - in diverse procese de management si mai ales la casa de marcat. Un cos de cumparaturi este "transformat" mai rapid intr-un bon de casa, respectiv intr-o incasare profitabila, daca este utilizat un astfel de cititor cod de bare. Clientul va pleca mai rapid, satisfacut, iar sansa ca un casier sa greseasca este mult mai redusa, aproape imposibila.

Mai departe, se va evita aglomeratia in magazin si, in timp scurt, se vor putea realiza mai multe incasari. Sa nu uitam ca retelele de comert modern sunt foarte dispuse in a implementa orice noua tehnologie care ofera eficienta. Timpul clientilor este extrem de valoros, tocmai de aceea, in strainatate, dar si in tara noastra, incep sa apara chiar solutiile care ii permit clientului sa-si scaneze singur solutiile, cu ajutorul unei aplicatii sau la o casa speciala. Solutiile de acest gen sunt inca o nisa "in teste", dar exista pe piata si cu siguranta in viitor se vor tot extinde. Intr-o zi, poate vor deveni chiar standard.

Daca doresti ca afacerea ta sa se mentina activa pe piata si poate chiar sa lupte cu marile lanturi de retail modern, nu iti poti permite sa nu aplici pentru cat mai multe inovatii. Solutiile ce se bazeaza pe coduri de bare nici macar nu mai pot fi considerate revolutionare, caci sunt deja "acolo", in retail, de foarte multi ani, considerate chiar banale, esentiale, de marile companii din comertul modern, fie ca vorbim de bunuri de larg consum, bunuri de folosinta indelungata sau alte nise speciale de retail. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
WiMax
Star Real10
Nvidia nForce
CartePremium
Razer
Nvidia
AMD
Gecad Net
Vostro
Fitel
Mac Pro
RomCard
SimpliQ
Moov
Handycam
N-Gage
Beltronics
Ewir
Sony
MarketOnline
MCTI
Nokia
Asus
EBS
Check Point
Speed-Link
Crescendo
Romtelecom
FunGift.ro
R&M
Roccat
Mio Technology
ElectroFun.ro
Cosmote
LLP Bucharest
HSUPA
S&T
Motorola
SMART press
Konica Minolta
PCfun.ro
Microsoft
Rack-Soft
My Vodafone
BenQ
Vodafone
Falcon Electronics
Whistler
Xeno
Dell
SimpliQ
Ortec
ClickNet
Cobra
Dell
Nvidia
Orange
Microsoft
SonicWall
Check Point IPS
Softtrade
Quad SLI
Windows
IDC
Asesoft
Nvidia GeForce