transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Cititoarele de coduri de bare eficientizeaza munca in retail

Daca ai un mic magazin "de cartier" sau orice alt spatiu de retail, ideal este sa cauti mereu solutii pentru o activitate cat se poate de eficienta. De ce este nevoie de solutii de eficientizare? Pentru ca acestea inseamna pe de o parte precizie, pe de alta parte mai putina munca umana. Sansa de inregistrare de erori este mult mai mica, iar timpul este economisit. Acest lucru inseamna inclusiv ca vei plati mai putin pentru resursele umane (mai putini salariati pot face acelasi volum de munca). Asadar, ca antreprenor, trebuie sa crezi mereu in tehnologie. In prezent, tehnologia nu mai este o optiune, ci o necesitate in business!

In respectivul magazin, neaparat ar trebui implementata o solutie de gestiune complexa a stocurilor de marfa, bazata pe un software performant, dar si pe echipamente de ultima generatie. Nu trebuie sa lipseasca cititoarele de coduri de bare - in diverse procese de management si mai ales la casa de marcat. Un cos de cumparaturi este "transformat" mai rapid intr-un bon de casa, respectiv intr-o incasare profitabila, daca este utilizat un astfel de cititor cod de bare. Clientul va pleca mai rapid, satisfacut, iar sansa ca un casier sa greseasca este mult mai redusa, aproape imposibila.

Mai departe, se va evita aglomeratia in magazin si, in timp scurt, se vor putea realiza mai multe incasari. Sa nu uitam ca retelele de comert modern sunt foarte dispuse in a implementa orice noua tehnologie care ofera eficienta. Timpul clientilor este extrem de valoros, tocmai de aceea, in strainatate, dar si in tara noastra, incep sa apara chiar solutiile care ii permit clientului sa-si scaneze singur solutiile, cu ajutorul unei aplicatii sau la o casa speciala. Solutiile de acest gen sunt inca o nisa "in teste", dar exista pe piata si cu siguranta in viitor se vor tot extinde. Intr-o zi, poate vor deveni chiar standard.

Daca doresti ca afacerea ta sa se mentina activa pe piata si poate chiar sa lupte cu marile lanturi de retail modern, nu iti poti permite sa nu aplici pentru cat mai multe inovatii. Solutiile ce se bazeaza pe coduri de bare nici macar nu mai pot fi considerate revolutionare, caci sunt deja "acolo", in retail, de foarte multi ani, considerate chiar banale, esentiale, de marile companii din comertul modern, fie ca vorbim de bunuri de larg consum, bunuri de folosinta indelungata sau alte nise speciale de retail. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
ClickNet
SonicWall
Quad SLI
R&M
Sony
Roccat
Vostro
Microsoft
Cosmote
Speed-Link
Motorola
WiMax
N-Gage
Microsoft
Moov
Dell
ElectroFun.ro
Handycam
Crescendo
Rack-Soft
SimpliQ
FunGift.ro
BenQ
Cobra
Check Point
Beltronics
MCTI
MarketOnline
Xeno
Vodafone
Nvidia
CartePremium
Nvidia GeForce
Nvidia
Mio Technology
Konica Minolta
Orange
SimpliQ
Nokia
IDC
Windows
PCfun.ro
Romtelecom
Falcon Electronics
EBS
Check Point IPS
Whistler
Gecad Net
Star Real10
S&T
Asus
Razer
SMART press
Mac Pro
Softtrade
RomCard
My Vodafone
Dell
Asesoft
AMD
LLP Bucharest
Ortec
Ewir
Nvidia nForce
HSUPA
Fitel