transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Konica Minolta - solutii de business de tip ECM pentru optimizarea proceselor de lucru, la CeBIT 201

Konica Minolta va prezenta la CeBIT, cel mai mare târg de IT din lume, portofoliul de servicii pentru afaceri de tip ECM. În cadrul CeBIT, organizat în Hanovra, Germania, în perioada 14 -18 martie, Konica Minolta va face demonstratii live ale solutiilor pentru afaceri si va ar─âta fluxuri de lucru Enterprise Content Management (ECM) tipice, care optimizeaz─â procesele de lucru în diverse tipuri de afaceri. În acelasi context, compania va prezenta noile directii de business pentru perioada urm─âtoare.

Companiile se confrunt─â din ce în ce mai mult cu un exces de informatii si cu un num─âr tot mai mare de documente pe care trebuie s─â le gestioneze. Acest lucru duce la situatia în care exist─â foarte multe date f─âr─â o structur─â adecvat─â. Cercet─ârile în domeniu relev─â faptul c─â angajatii petrec pân─â la 50% din timpul lor în c─âutarea unui anumit continut; în plus, 1 din 14 documente se pierde în acest amalgam de informatii. Solutiile de tip Enterprise Content Management ofer─â r─âspunsul la aceste provoc─âri. Companiile care utilizeaz─â ECM pentru o transformare digital─â sunt mai eficiente, structurate si productive. Konica Minolta este un furnizor de top pe piata consultantei în domeniul solutiilor pentru procesele de documente si informatii, care în ultimii ani ofer─â servicii de management de continut (MCS – Managed Content Services) si îsi extinde constant competentele privind solutiile de tip ECM.

Olaf Lorenz, General Manager al Konica Minota International Marketing Division: "Konica Minolta întelege nevoia de transformare digital─â a companiilor din ziua de ast─âzi si urm─âreste s─â dezvolte afacerile clientilor s─âi concentrându-se pe fluxuri de lucru digitale în toate domeniile de afaceri. În cadrul CeBIT vom prezenta clientilor solutiile noastre ECM si vom demonstra beneficiile suplimentare ale solutiilor de tip Managed Content Services, care sunt orientate în mod specific c─âtre nevoile individuale ale companiilor de a-si îmbun─ât─âtii eficienta de operare."

Sub sloganul “YOU want to go digital. WE will take you there”, Konica Minolta ofer─â vizitatorilor CeBIT oportunitatea de a observa procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice si a contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal. Pe durata târgului, Konica Minolta va fi prezent─â în Sala 3, standul H17 unde va demonstra modul în care sistemele ECM pot fi integrate în diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date si procesarea electronic─â a acestora, pân─â la stocarea arhivelor.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filial─â a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiintat─â pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piata local─â înc─â din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a p─âstrat structurile si reteaua de vânz─âri ale Minolta România, beneficiind de experienta de peste 24 ani de existent─â pe piata româneasc─â si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si în anii precedenti, rezultatele anului 2015 plaseaz─â Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie si asigur─â servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofer─â Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Check Point IPS
Sony
Handycam
Microsoft
Ewir
Quad SLI
S&T
FunGift.ro
Mac Pro
ElectroFun.ro
Microsoft
Nokia
Rack-Soft
AMD
Check Point
HSUPA
Asus
Vodafone
SimpliQ
EBS
Moov
PCfun.ro
SMART press
LLP Bucharest
Romtelecom
Nvidia
My Vodafone
N-Gage
Windows
BenQ
RomCard
Star Real10
IDC
Gecad Net
Dell
Fitel
Roccat
Motorola
Crescendo
Vostro
Cobra
Nvidia
Asesoft
Beltronics
Dell
Nvidia GeForce
WiMax
SimpliQ
Cosmote
Xeno
SonicWall
Mio Technology
Nvidia nForce
MCTI
Konica Minolta
Falcon Electronics
Razer
CartePremium
MarketOnline
Ortec
Softtrade
R&M
Speed-Link
ClickNet
Orange
Whistler