Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Konica Minolta - solutii de business de tip ECM pentru optimizarea proceselor de lucru, la CeBIT 201

Konica Minolta va prezenta la CeBIT, cel mai mare târg de IT din lume, portofoliul de servicii pentru afaceri de tip ECM. În cadrul CeBIT, organizat în Hanovra, Germania, în perioada 14 -18 martie, Konica Minolta va face demonstratii live ale solutiilor pentru afaceri si va arăta fluxuri de lucru Enterprise Content Management (ECM) tipice, care optimizează procesele de lucru în diverse tipuri de afaceri. În acelasi context, compania va prezenta noile directii de business pentru perioada următoare.

Companiile se confruntă din ce în ce mai mult cu un exces de informatii si cu un număr tot mai mare de documente pe care trebuie să le gestioneze. Acest lucru duce la situatia în care există foarte multe date fără o structură adecvată. Cercetările în domeniu relevă faptul că angajatii petrec până la 50% din timpul lor în căutarea unui anumit continut; în plus, 1 din 14 documente se pierde în acest amalgam de informatii. Solutiile de tip Enterprise Content Management oferă răspunsul la aceste provocări. Companiile care utilizează ECM pentru o transformare digitală sunt mai eficiente, structurate si productive. Konica Minolta este un furnizor de top pe piata consultantei în domeniul solutiilor pentru procesele de documente si informatii, care în ultimii ani oferă servicii de management de continut (MCS – Managed Content Services) si îsi extinde constant competentele privind solutiile de tip ECM.

Olaf Lorenz, General Manager al Konica Minota International Marketing Division: "Konica Minolta întelege nevoia de transformare digitală a companiilor din ziua de astăzi si urmăreste să dezvolte afacerile clientilor săi concentrându-se pe fluxuri de lucru digitale în toate domeniile de afaceri. În cadrul CeBIT vom prezenta clientilor solutiile noastre ECM si vom demonstra beneficiile suplimentare ale solutiilor de tip Managed Content Services, care sunt orientate în mod specific către nevoile individuale ale companiilor de a-si îmbunătătii eficienta de operare."

Sub sloganul “YOU want to go digital. WE will take you there”, Konica Minolta oferă vizitatorilor CeBIT oportunitatea de a observa procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice si a contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal. Pe durata târgului, Konica Minolta va fi prezentă în Sala 3, standul H17 unde va demonstra modul în care sistemele ECM pot fi integrate în diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date si procesarea electronică a acestora, până la stocarea arhivelor.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiintată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piata locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile si reteaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienta de peste 24 ani de existentă pe piata românească si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si în anii precedenti, rezultatele anului 2015 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie si asigură servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
Quad SLI
Sony
WiMax
Asesoft
Microsoft
CartePremium
ClickNet
Mac Pro
PCfun.ro
MCTI
Dell
Gecad Net
EBS
Cosmote
Fitel
Nvidia
FunGift.ro
Mio Technology
Nokia
R&M
Vodafone
Motorola
Speed-Link
AMD
Roccat
Asus
SMART press
Romtelecom
Handycam
Whistler
Nvidia nForce
Falcon Electronics
Microsoft
My Vodafone
BenQ
Moov
Rack-Soft
Dell
SimpliQ
HSUPA
Razer
MarketOnline
Konica Minolta
Beltronics
RomCard
Check Point IPS
IDC
S&T
Star Real10
Xeno
Orange
ElectroFun.ro
Cobra
N-Gage
Vostro
Nvidia GeForce
SimpliQ
Ewir
Check Point
Nvidia
Ortec
Windows
Softtrade
Crescendo
SonicWall
LLP Bucharest