Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Evolio Icon, smartphone cu 4 GB RAM si alte specificatii de top

Evolio anuntă lansarea Evolio Icon, un smartphone Dual-SIM care prin performantele superioare si design-ul desăvârsit surclasează competitia. Evolio Icon beneficiază de procesor Octa Core la 2.0 GHz, memorie RAM de 4GB si, în premieră pentru un brand românesc, sistem de operare Android 6.0.

Ecranul Full HD cu margini extrem de înguste (1.5 mm) si conexiunea de mare viteză 4G în standardele TDD si FDD garatează o experientă unică de utilizare. Rapiditatea este o caracteristică de bază a noului telefon, de aceea Evolio Icon are senzor de amprentă, NFC, încărcare rapidă si încărcare wireless.

„Noul flagship Evolio este un telefon puternic, dar în acelasi timp un dispozitiv elegant. Desi ecranul este de 5.5 inch, datorită marginilor foarte înguste, telefonul se simte foarte bine în mână. Evolio Icon surprinde prin performante tehnologice de vârf si se adresează clientilor ce apreciază gadget-urile de ultimă generatie, dar pentru care pretul este un factor important. Pentru 2016 ne-am propus consolidarea pozitiei pe segmentul smartphone-uri si atingerea unei cote de piată de 35-40% în categoria brandurilor locale”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Evolio Icon are un display de 5.5 inch super IPS cu rezolutie de 1920x1080 px. Telefonul dispune de cameră foto principală Sony de 13 MP, pentru cele mai surprinzătoare fotografii si filmări Full HD si o cameră secundară de 8 MP, ce va fi cu sigurantă apreciată de iubitorii de selfie-uri.
Telefonul va fi disponibil la precomandă în luna martie 2016.

Evolio este brandul românesc de produse electronice ce se remarcă prin calitatea produselor si a serviciilor de garantie oferite. Sub brandul Evolio se distribuie o gamă largă de produse de înaltă tehnologie la un pret accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch etc. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
S&T
Gecad Net
Check Point IPS
Motorola
SimpliQ
RomCard
Ewir
Ortec
Nvidia nForce
Microsoft
EBS
Vodafone
Xeno
WiMax
Fitel
HSUPA
Softtrade
BenQ
Asesoft
Cobra
Asus
Sony
Nvidia
Mac Pro
Falcon Electronics
Rack-Soft
ClickNet
Nokia
MarketOnline
ElectroFun.ro
Quad SLI
Razer
Beltronics
Microsoft
Romtelecom
Cosmote
Star Real10
Konica Minolta
LLP Bucharest
Dell
Mio Technology
PCfun.ro
Check Point
Nvidia
Dell
N-Gage
Windows
IDC
R&M
Speed-Link
Whistler
AMD
Orange
Vostro
CartePremium
MCTI
My Vodafone
Handycam
Crescendo
SonicWall
Nvidia GeForce
Roccat
FunGift.ro
Moov
SimpliQ
SMART press