Partener solutii hosting:


SimpliQ

Partener business:


SMARTfinancial

SMARTfuture - un proiect:


Smart Press

Clientii Xerox si GRENKE pot inchiria echipamente de imprimare cu avans 0% si fara costuri supliment

Xerox Romania si GRENKE RENTING, companie de servicii financiare de inchiriere, au lansat o campanie prin care clientii pot inchiria echipamente de imprimare A3 office si de productie, pe o perioada de 3 ani, fara niciun cost suplimentar. Campania este valabila in primul semestru din acest an si se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa-si eficientizeze costurile cu infrastructura IT.

„Parteneriatul Xerox – GRENKE dureaza de aproape 8 ani, perioada in care am initiat o serie de proiecte si campanii prin care companiile, de toate dimensiunile, au avut acces la servicii si tehnologii de ultima generatie, fara ca acestea sa fie nevoite sa faca investitii majore in flota de echipamente”, spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox Romania. “Campania pe care am demarat-o este o noua modalitate prin care le spunem clientilor ca se pot baza pe noi si pe partenerii nostri autorizati si ca tot ce trebuie ei sa faca este sa se concentreze pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru afacerea lor.”

“Prin parteneriatul incheiat cu Xerox oferim companiilor conditii avantajoase de inchiriere, astfel incat vom facilita accesul rapid la echipamente de imprimare performante”, a declarat Petrica Barbu, Sales Director, GRENKE RENTING. “In cadrul campaniei demarate, companiile pot inchiria echipamente pe o perioada de 3 ani, cu avans 0% si fara niciun cost suplimentar.”

Solutia de inchiriere GRENKE ofera o serie de avantaje clientilor, printre care avans 0% si deductibilitate integrala a chiriei, aceasta fiind constanta pe toata perioada contractului. De asemenea, documentatia solicitata este minimala, iar clientii primesc raspunsul intr-o zi lucratoare. In plus, clientii au asigurare inclusa pentru toate echipamentele pe care urmeaza sa le inchirieze.

Xerox contribuie la schimbarea modului in care functioneaza lumea. Folosindu-ne expertiza in imagistica, procese de business, analiza, automatizare si intelegerea nevoilor consumatorului, gestionam fluxul de lucru si oferim un grad mai mare de productivitate, eficienta si personalizare. Ne derulam activitatea in 180 de tari, iar cei peste 130.000 de angajati Xerox inoveaza si ofera servicii de business, echipamente de imprimare, software si solutii care produc o diferenta reala pentru clientii nostri - si clientii lor.

Grupul GRENKE este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de finantare pentru produse IT si software, fiind prezent in 29 de tari si avand peste 1.000 de angajati. Sucursala din Romania a fost infiinata in 2007 si a încheiat pana in prezent peste 4.000 de contracte, in valoare de peste 45.000.000 Euro. Cititi mai multe articole din arhiva SMARTfuture
Stiri IT&C dupa brand
CartePremium
EBS
Nvidia
Microsoft
RomCard
Quad SLI
IDC
Ortec
WiMax
ElectroFun.ro
Microsoft
Sony
Rack-Soft
Orange
Falcon Electronics
Romtelecom
BenQ
SMART press
Nokia
FunGift.ro
Beltronics
Star Real10
Cobra
Softtrade
Konica Minolta
Dell
Nvidia nForce
Xeno
SimpliQ
S&T
MCTI
Speed-Link
Roccat
Motorola
Crescendo
SonicWall
Razer
Moov
Check Point IPS
Vostro
Asus
Asesoft
PCfun.ro
Nvidia GeForce
Cosmote
AMD
Check Point
Windows
N-Gage
R&M
MarketOnline
Vodafone
Dell
Nvidia
SimpliQ
LLP Bucharest
Mac Pro
Mio Technology
Ewir
HSUPA
Gecad Net
Handycam
Fitel
ClickNet
Whistler
My Vodafone